Eliza – Anglia – 2019

A gyakorlatom nagyon szuper volt, a fogadó IAESTE tagok nagyon barátságosak és segítőkészek voltak. Sok közös programot szerveztek, főleg vacsorákat illetve hétvégi kirándulások. A legizgalmasabb egy barlangtúra volt Észak-Írország nyugati részén, de kirándultam a hegyekben (Mourne Mountain), részt vettem a Belfast weekend-en, elmentünk korcsolyázni, és talán a legszuperebb az a Giant’s Causeway kirándulás volt, ami a North Coaston helyezkedik el.

Az angol IAESTE elnöke az utolsó hetekben meghívott minket magához egy grill vacsorára is, az is nagyon jófej dolog volt tőle.

A munkáról is csak pozitív élményeim vannak, szuper izgalmas projekteken dolgoztam IT témában. Írnom kellett egy programot MATLAB-on ami egy arckép alapján eldönti hogy az adott személynek volt-e Stroke-ja vagy sem, illetve a másik projekt alatt a computational neuroscience-be tanultam bele. A Stroke-os projekt olyan jól sikerült (több, mint 97%-os pontossággal működik), hogy írok egy “Paper”-t (szerintem ez a publikáció megfelelője lehet), és jelentkezem egy 2020-as IT-s nemzetközi konferenciára.

Megszakítás