Bemutatkozás

Az IAESTE (The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) egy nemzetközi diákszervezet, amelyet 1948-ban alapítottak. Megalakulásának célja a háborús időszak utáni nemzetközi együttműködés elősegítése, továbbá a műszaki és természettudományi területen tanuló diákok segítése volt. Ezen alapelveket megőrizve ma már egy globális diákszervezetté nőtte ki magát. Közel 90 tagország együttműködésével évente több ezer diáknak segít kijutni külföldre, ahol nemzetközi gyakorlatok formájában szerezhetnek munkatapasztalatot. Ehhez csatlakozott Magyarország is 1983-ban, amikor is megalakult az IAESTE Hungary, azaz a Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete.

Nemzetközi Szakmai Gyakorlatcsere Program

Legfőbb projektünk a Nemzetközi Szakmai Gyakorlatcsere Program,melynek keretében lehetőséget nyújtunk külföldi diákoknak arra, hogy szakmai gyakorlatukat Magyarországon végezhessék el. Ezzel egyidőben pedig magyarországi diákok utazhatnak külföldre szintén szakmai gyakorlat teljesítése céljából.

Diák fogadása rengeteg előnnyel jár bármely cégnek:

  • előszűrt, szakképzett munkaerő
  • angol illetve egyéb idegennyelv fejlesztése a cégnél
  • közhasznú szervezettel való együttműködés
  • nemzetközi szemlélet elsajátítása
  • nemzetközi együttműködés lehetősége
A diákok fogadásával járó összes adminisztrációs munka (beutaztatás, vízum, szállásolás, stb.) a mi feladatunk, Önöknek csak foglalkoztatni kell a diákokat!
Ne feledjék, egy Állásfelajánlással nem csak egy külföldi diákot segítenek, hanem egy magyart is!
Bővebb információért kattintson ide!

Együttműködés

Szervezetünk mindig nyitott kollaborációs munkákra. Ennek legjobb példája a ‘Be The Future’ Workshop Sorozat. A projekt célja a jövő munkaerejét és a cégeket összehozni. Lehetőséget nyújtunk arra, hogy az Önök által választott témában előadást tartsanak és quiz estékkel megismertessék magukat hallgatókkal.
2021. tavaszán megrendezett online előadásunk:
2021. őszén megrendezett online előadásaink:
2022. tavaszán megrendezett online előadásunk:
Bővebb információért kérem vegyék fel a kapcsolatot Egyesületünk Elnökével!
Bevezetett szolgáltatásunk még a népszerű Gyárlátogatás. Mind céges oldalról, mind diák oldalról, egy gyárlátogatás sok előnnyel jár. Rendszerint az egyetemi hallgatóknak hatalmas kaland egy gyár mindennapi működésének megtekintése. A diákok beleegyezésével megosztásra kerül az önéletrajzuk, így akár Önök is gyakornokra találhatnak.
Bővebb információért kérem vegyék fel a kapcsolatot Egyesületünk Elnökével!
Megszakítás