Be The Future Workshop Sorozat

Ezzen projektünk keretében platformot biztosítunk cégeknek, hogy workshop-ot és quiz estét tartsanak egyetemi hallgatóknak. A workshop folyamán megismertethetik magukat a cégek, valamint a diákok is valós belátást nyerhetnek egy szervezet működésébe, filozófiájába. A megszerzett tudást egy játékos quiz formájában lehet tesztelni.

Gyárlátogatás

Évente több alkalommal megrendezésre kerülő gyárlátogatásaink során egyetemi hallgatók bepillantást nyerhetnek egy vállalat mindennapjaiba. Rendszerint lehetőséget adunk a diákoknak önéletrajzuk elküldésére, amiket a szóban forgó cégnek továbbítunk, így is esélyt adva egy gyakornoki kapcsolat létrejöttére az egyetemi hallgató és a cég között.
 

 

 

 

Budapest Weekend

Nyáron a Nemzetközi Szakmai Gyakorlatcsere Program miatt rengeteg külföldi gyakornok érkezik Európába. Nekik és más országok IAESTE tagjainak rendezzük meg minden évben augusztus első hétvégéjén a Budapest Weekend-et. A három napos hétvége folyamán játékos feladatokkal és rengeteg városnézéssel mutatjuk be Magyarország kultúrális gazdagságát.
Megszakítás