Programjaink

Nemzetközi Szakmai Gyakorlatcsere Program

Programunk keretén belül olyan hazai cégeket, egyetemi tanszékeket és kutatóközpontokat keresünk meg, akik szívesen fogadnak fizetett szakmai gyakorlatra külföldi mérnöki, természettudományos vagy gazdasági tanulmányokat folytató hallgatót. A felajánlott állásért cserébe egy magyar diák lehetőséget kap, hogy a diplomája megszerzéséhez szükséges szakmai gyakorlatot külföldi munkakörnyezetben szerezze meg.

Együttműködési lehetőségek:

  • külföldi diákok foglalkoztatása

Make IT Konferencia

Rendezvényünk egy egynapos előadássorozat, ahol aktuális technikai kérdésekkel és innovatív technológiákkal (például BgData, Digital Health vagy AI) foglalkozunk. Az előadásokat céges partnereink képviselői tartják a futó projektjeikről, karrierlehetőségekről. Az előadások után a közönség kérdezhet az előadótól, az esemény után pedig lehetőséget teremtünk egy kötetlen beszélgetésre a diákok és a céges képviselők között.

Együttműködési lehetőségek:

  • előadóként részt venni az eseményen
  • általános támogatóként megjelenni a rendezvényen

Budapest Weekend

Ezen a háromnapos, kötetlen rendezvényen az Európában szakmai gyakorlaton lévő diákoknak, valamint a környező országok egyesületi tagjainak mutatjuk be Budapestet és a magyar kultúrát. Az eseményre körülbelül 60 külföldid várunk.

Együttműködési lehetőségek:

  • promóciós anyag biztosítása a résztvevők ajándékcsomagjába
  • általános támogatóként megjelenni a rendezvényen