Mérnökfutam

Kreativitás, együttműködés, értékteremtés!

2013-ban egy olyan, felsőoktatásban tanuló hallgatóknak szóló, két fordulós versenyt indítottunk el, ahol minden évben több szakterületen a rendezvény támogatói által meghatározott témakörökben, az általuk előkészített valós szakmai problémák megoldása során mérettethetik meg magukat a versenyzők. 

Sikerünket mi sem igazolja jobban, mint hogy versenyünkön az elmúlt 3 év alatt több mint 400 hallgató vett részt és hogy az ország minden műszaki felsőoktatási intézményéből kerültek ki versenyzők.
A rendezvény összdíjazása pedig nem kevesebb, mint 1 050 000 Ft! A hallgatók így az elnyert összegeket innovatív ötleteik megvalósítására fordíthatják. 

---

Mérnökfutam 2016

A Mérnökfutam első fordulója egy online forduló, mely során a hallgatónak a céges partnereink által feladott esettanulmányi feladatokat kell megoldani.  Minden, a kategóriában elindult cég kitűzött egy feladatot. Egy feladat tökéletes megoldása jó benyomást tehet az azt kitűző cégre, de nem feltétlen jelent bejutást, ahhoz mindegyik feladat esetén brillírozni kell!

A cégek által összeállított feladatsort a verseny kezdő időpontjában (október 29. 00:01) bocsátják a szervezők a 3 fős csapatok rendelkezésre. Amint a feladatok kiküldésre kerülnek, a versenyző csapatnak 48 óra áll rendelkezésre, hogy a megoldásokat visszajuttassa a szervezőknek a mernokfutam2016@iaeste.hu címre (október 30. 23:59-ig). A 48 óra letelte utáni, késedelmes feladat beadásra nincs mód.

Az online forduló lezárása és a megoldások kiértékelése után közzétesszük a döntő fordulóba jutottak névsorát, illetve velük e-mailen is felvesszük a kapcsolatot.

Sok sikert és találkozzunk a döntőben!

További információk a honlapon.

REGISZTRÁCIÓ